Van harte aanbevolen

Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben we alvast een aantal heerlijke plekjes voor u uitgezocht.

Ballonvaart

Het is aanbevelenswaardig om tijdens uw verblijf in de Dordognestreek een ballonvaart te maken. Een onvoorstelbaar mooie belevenis en u kunt fantastische foto’s maken.

De roep van het bos

Op een uurtje rijden van het park, ligt l’Appel du Foret (Thenon). Een spannend avonturenpark voor groot en klein. Tijdens de rit ernaar toe passeert u vele schitterende landschappen en panorama’s.

Kanoën

Overal in de Périgord Noir kun je kano’s huren. Voor 1, 2 of 3 personen. U kunt ervoor kiezen om uw auto bij het vertrekpunt te parkeren, dan wel bij het aanlegpunt. Er zijn tochten van 4, 6, 10 en meer kilometer.

Golfen

Op 10 minuten rijden van Parc Les Marrons liggen 2 prachtige golfbanen. Lolivarie Golf Club is een 18 holes baan, waar de ervaren golfer bij de afslag vaak zijn ‘Dikke Berta’ zal kiezen. Golf de la Forge daarentegen is een avontuurlijke 9 holes baan, met bijzondere natuurlijke moeilijkheidsgraden. Denk eens aan een golfvakantie met verblijf op Parc Les Marrons. In voor- en naseizoen kunnen we u daarvoor gunstige tarieven aanbieden.