Eten, ontdekken en beleven

Alleen het beste telt

Van harte aanbevolen

Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben we voor u wat aanraders op een rijtje gezet

Ballonvaart

Het is aanbevelenswaardig om tijdens uw verblijf in de Dordognestreek een ballonvaart te maken. Een onvoorstelbaar mooie belevenis en u kunt fantastische foto’s maken.

De roep van het bos

Op een uurtje rijden van het park, ligt l’Appel du Foret (Thenon). Een spannend avonturenpark voor groot en klein. Tijdens de rit ernaar toe passeert u vele schitterende landschappen en panorama’s.

Kanoën

Overal in de Périgord Noir kun je kano’s huren. Voor 1, 2 of 3 personen. U kunt ervoor kiezen om uw auto bij het vertrekpunt te parkeren, dan wel bij het aanlegpunt. Er zijn tochten van 4, 6, 10 en meer kilometer.

Golfen

Op 10 minuten rijden van Parc Les Marrons liggen 2 prachtige golfbanen. Lolivarie Golf Club is een 18 holes baan, waar de ervaren golfer bij de afslag vaak zijn ‘Dikke Berta’ zal kiezen. Golf de la Forge daarentegen is een avontuurlijke 9 holes baan, met bijzondere natuurlijke moeilijkheidsgraden. Denk eens aan een golfvakantie met verblijf op Parc Les Marrons. In voor- en naseizoen kunnen we u daarvoor gunstige tarieven aanbieden.

Dagmarkten en vide greniers

In het seizoen zijn er vrijwel dagelijks marktjes of ‘vide greniers’ (rommelmarkten) te bezoeken. Overal heerst gezelligheid en snuift u Franse cultuur. U zit nooit langer dan 5 tot 40 minuten in de auto! Waarheen u ook gaat in de Périgord Noir.

De kastelen

De kastelen van Castelnaud, Beynac, Milandes (Josephine Baker) en Marqueyssac (met tuinen) liggen allen op fietsafstand van Parc Les Marrons. Met de auto op 5 tot 10 minuten (Beynac). Voor kinderen is het kasteel van Castelnaud een echte belevenis. Ridders komen er tot leven.

Sarlat-la-Canéda

Parc Les Marrons ligt in het Hart van de Périgord Noir op 15 minuten van Sarlat-la-Canéda, de meest bezochte middeleeuwse stad van Frankrijk. Met op zaterdag een grote weekmarkt en op zondag een antiekmarkt. Sarlat moet u bezocht u hebben!

Le Petit Paris

In Daglan, op 15 minuten rijden van Parc Les Marrons, treft u Restaurant Le Petit Paris. Een goed restaurant voor de bourgondiërs onder ons. Le chef vous propose… en u weet zeker dat het goed is. Ook een prachtige wijnkaart.

Maison Carré

Voor de allerlekkerste heerlijkheden is op 5 minuten van Parc Les Marrons, Maison Carré. Een banketbakkershuis van faam. Naast een groot assortiment vers gebakken brood, kunt u er ook terecht voor prachtig opgemaakt culinair gebak en zelf gemaakte chocoladewaren en ‘maccarons’ en ‘merengues’ om je handen bij af te likken.

Restaurant Brasserie La Plage

Restaurant Brasserie La Plage op 5 minuten van Parc Les Marrons is een echt familierestaurant. Voor elk wat wils. Uitstekende kwaliteit en betaalbaar. Er is ook een uitgebreide Pizza-kaart, ook om mee te nemen. Zonnig terras en volop parkeerruimte. De Dordogne ligt vlak achter het restaurant, er is een grote ligweide en er is een vertrekpunt voor kanotochten.

Welkom op Parc Feamie

U kunt op allerlei manieren met ons in contact komen

Bel ons

We zijn van 10.00 – 12.00 uur en van 16.00 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 00 33 (0) 55 32 93 781 .

Stuur ons een e-mail

Zonder overmacht worden binnengekomen emails binnen 24 uur behandeld. Klik hier om ons een bericht via e-mail te sturen.

Ontdek het park via Google Maps

Klik hier om de kaart te bekijken.